• sofieorganiseert

Je valies pakken doe je zoals je naar de Colruyt gaat.

Bijgewerkt: 6 mei 2020

Het internet staat vol lijstjes die je kan gebruiken om je valies te pakken en zo niets te vergeten. Maar ik vind mijn eigen lijstje veel beter. Ik heb het op mijn smarthphone gezet en pas het elke reis een beetje aan. Ik kan ook echt afvinken wat reeds gepakt is.


Maar wat heeft dat dan met de Colruyt te maken? Wel, in de Colruyt-app wordt je lijstje zodanig opgesteld dat het in de volgorde staat van de zones die je passeert. Lekker efficiënt! En zo is ook mijn paklijstje, geordend per ruimte waar ik mijn spullen moet pakken. Van de zolder tot de kelder.

Dat bespaart veel geloop en zorgt ervoor dat het inpakken veel sneller gaat!


Goeie reis!


opruimen_kiezen_minder_overzicht_structuur_routine_chaos_meertijd_geld_besparen_systemen_exclusief_proactief_leiderschap_rust_efficiënt_gemakkelijk_leven

14 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven