top of page
  • Sofie De Keyser

Je valies pakken doe je zoals je naar de Colruyt gaat.

Bijgewerkt op: 21 okt. 2021

Het internet staat vol lijstjes die je kan gebruiken om je valies te pakken en zo niets te vergeten. Maar ik vind mijn eigen lijstje veel beter. Ik heb het op mijn smarthphone gezet en pas het elke reis een beetje aan. Ik kan ook echt afvinken wat reeds gepakt is.


Maar wat heeft dat dan met de Colruyt te maken? Wel, in de Colruyt-app wordt je lijstje zodanig opgesteld dat het in de volgorde staat van de zones die je passeert. Lekker efficiënt! En zo is ook mijn paklijstje, geordend per ruimte waar ik mijn spullen moet pakken. Van de zolder tot de kelder.

Dat bespaart veel geloop en zorgt ervoor dat het inpakken veel sneller gaat!


Goeie reis!PS: Wil je geen enkele blogpost missen?
Heb je graag op geregelde tijdstippen inspiratie over dit onderwerp?
Schrijf je dan meteen hier in. Uitschrijven kan altijd.

opruimen_kiezen_minder_overzicht_structuur_routine_chaos_meertijd_geld_besparen_systemen_exclusief_proactief_leiderschap_rust_efficiënt_gemakkelijk_leven

20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page