• sofieorganiseert

Shame on you!

Bijgewerkt: mei 6

Schaamte, dat is wat mijn klanten voelen wanneer ik de eerste keer bij hen kom.

Schaamte omwille van de ‘rommel’ ... (waar ik trouwens helemaal geen probleem mee heb, want ik popel dan al om er komaf mee te maken )


Intussen weet ik dat dat schaamtegevoel eigenlijk niets met de ‘rommel’ op zich te maken heeft, maar wel met alles wat er voor die persoon aan vasthangt. Herinneringen, foute keuzes, ... maar vooral heel veel uitgestelde beslissingen.

Wanneer ze ‘de rommel’ zien worden ze elke keer geconfronteerd met alles wat ze nog niet beslist hebben, maar wat ze wel nog zouden moeten doen. En dat weegt zwaar, geloof me.


Er is maar 1 manier om dat aan te pakken. Stop met uitstellen. Begin. Beslis. Kies.

Voor een beter leven waarin alles veel moeitelozer gaat.


Doe je het liever niet alleen? Ik kan je helpen om effectief en veel sneller beslissingen te nemen, keuzes te maken, steeds met jouw hoger doel voor ogen.#schaamte #uitgesteldebeslissingen #stopthinkingstartdoing #laatjehelpen


opruimen_kiezen_minder_overzicht_structuur_routine_chaos_meertijd_geld_besparen_systemen_exclusief_proactief_leiderschap_rust_efficiënt_gemakkelijk_leven

47 keer bekeken
 

Tel.: +32 (0) 473 227 818

Puurs - Sint Amands

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

©2020 door Sofie Organiseert

Privacyverklaring