top of page
  • Sofie De Keyser

Gun jezelf een opruimcoach! Kies zonder verlies!

Bijgewerkt op: 21 okt. 2021

Erger jij je dagelijks aan rommel of te veel spullen in huis? Heb je het gevoel dat opruimen nooit stopt en je altijd tekortschiet? Lijkt je huishouden vierkant te draaien? Loopt je planning voortdurend in het honderd? Is er wel een planning? Is je administratie een zootje?

Loop je je voortdurend te ergeren, maar blijf je toch maar uitstellen?


Zorgen rommel, een gebrek aan organisatie én de bijhorende frustraties ervoor dat je niet meer de tijd en de energie hebt de dingen te kunnen doen die voor jou écht belangrijk zijn?

Dan is het hoog tijd voor ACTIE!

Door spullen los te laten en je huis (en jezelf) beter te organiseren, win je écht veel tijd én energie, die je kan gebruiken voor alles wat je leuk en belangrijk vindt.


De boel de boel laten, en dus niet kiezen, is ook een keuze. Maar geen keuze die jij wil maken. Jij beseft dat je het anders wil en je hebt intussen ook ondervonden dat je het niet alleen kan. En dat is helemaal niet erg! Ik ben er om jou te laten starten, eindelijk, én met blijvend resultaat.

Gun jezelf dat coachingtraject*! Doe die investering! Het is de beste nieuwe start die je jezelf cadeau kan doen. *Wil je weten hoe zo’n “coachingtraject” er voor jou zou kunnen uitzien? Contacteer me vrijblijvend!


De ultieme tip is en blijft, er gewoon aan beginnen, eerst samen met mij en gaandeweg kan je alleen verder en hoef je nooit meer in dezelfde situatie terecht te komen. En zo komt er tijd en energie voor de dingen die écht belangrijk zijn in je leven.


En geloof me of niet, na dit opruimtraject zal je ook op andere vlakken veel makkelijker keuzes kunnen maken. Keuzes die passen bij wie jij bent. Keuzes waar jij gelukkig van wordt. Echt waar! Je gelooft het nu niet, maar het is écht zo. Probeer het maar uit.

Ben je nieuwsgierig geworden naar hoe ik jou kan helpen? Heb je zin gekregen om eraan te beginnen?

Wist je dat je 30 minuten gratis met mij kan bellen (videocall kan ook) om je grootste opruimfrustraties met mij te bespreken? Ik motiveer jou zodat je weet waar te beginnen en geef je 3 tips die direct een blijvend opgeruimd resultaat zullen opleveren, en bovendien ook nog eens helemaal op maat van jouw noden! Waar wacht je nog op?

Contacteer me (telefoon, sms, Messenger, email) voor meer info of een afspraak en dan bespreken we wat ik concreet voor jou kan betekenen.
PS: Wil je geen enkele blogpost missen?
Heb je graag op geregelde tijdstippen inspiratie over dit onderwerp?
Schrijf je dan meteen hier in. Uitschrijven kan altijd.

opruimen_kiezen_minder_overzicht_structuur_routine_chaos_meertijd_geld_besparen_systemen_exclusief_proactief_leiderschap_rust_efficiënt_gemakkelijk_leven

35 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


Post: Blog2_Post
bottom of page